Redovisningskonsult.

Jobbar du med redovisning men känner dig redo för något nytt där du får vara med och påverka och forma din egen roll från start?

Vi söker just nu efter en redovisningskonsult till oss på Markera Business AB. Vi önskar att du har några års erfarenhet av löpande bokföring såväl som kunskaper av att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Utöver detta ser vi också gärna att du har kunskaper inom lön och kan hantera löneuppdrag för medelstora bolag.

KVALIFIKATIONER

Som person söker vi en lyhörd och öppen person som inte är rädd för att ta sig an en utmaning. Är du lite av en entreprenörssjäl med viljan att växa och ta ett större ansvar för din egen utveckling är du rätt person för oss. En förutsättning för att lyckas i denna roll är teknisk kompetens då vi förespråkar att jobba digitalt. Men det viktigaste för oss är att du inte räds en roll där du får ta mycket ansvar redan ifrån början och bidra till att driva och utveckla verksamheten framåt. Finns ambitionen så finns också möjlighet att i framtiden axla rollen som vår CFO.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att sitta tillsammans med andra kollegor inom Markerakoncernen men jobba ihop med VD för Markera Business och tillsammans driva verksamheten framåt. Ni har båda ett ansvar för externa kunder men också för samtliga bolag inom Markerakoncernen där ni sköter allt löpande inklusive lön såväl som månadsrapporter, bokslut och årsredovisningar.

Placeringsort för aktuell tjänst är Göteborg. Vårt kontor ligger centralt på Kungsgatan.

OM MARKERAKONCERNEN

Alla bolag inom Markerakoncernen är självständiga och ägs av medarbetare i respektive bolag. Vi tror på det lilla företagets fördelar med snabba beslutsvägar, delaktighet och självbestämmande kombinerat med nätverkets samlade kraft. Det innebär att för rätt person kan delägarskap i bolaget erbjudas. Varje bolag har ett vinstdelningssystem där del av vinsten delas lika mellan alla anställda.

Kontor finns i Stockholm, Nyköping, Borås och Göteborg.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.
För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Kent Sjöholm, tel. 0706-93 67 06, e-post: kent.sjoholm@markera.se