Skräddarsydd redovisning.

Markera Business hjälper ditt företag genom alla ekonomiska processer. Vi kan sköta delar av er bokföring eller sätta ihop ett komplett paket med allt från deklaration till årsredovisning och fakturering.

Inom de områden där vi inte har spetskompetens samarbetar vi med andra konsulter. På så sätt kan vi ta ett helhetsansvar för att leverera en komplett tjänst till dig och ditt företag.

 • Bokföring

  Att hantera ett företags bokföring kräver både tid och kunskap. Den ska vara korrekt och uppfylla krav på kvalitet. Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och förhållningssätt.

 • Deklaration

  När året är slut och du ska göra din deklaration finns vi här för dig. Vi hanterar hela deklarationen och skickar in den digitalt till Skatteverket. Det enda du behöver göra är att läsa igenom och signera. Vi kan även ta hand om din privata inkomstdeklaration om så önskas.

 • Rådgivning

  Vi finns här för dig och ditt företag och kan bistå er med rådgivning inom processer, lönefrågor, redovisning, skatt och annat som rör er ekonomi. Allt för att förbättra er lönsamhet och frigöra mer tid för er att fokusera på det som är viktigt – er kärnverksamhet.

 • Årsredovisning

  Vid räkenskapsårets slut upprättar vi bokslut och årsredovisning för ditt företag. Vi planerar i god tid tillsammans med er för att kunna säkra kvalitén och få med alla uppgifter. När det är klart säkerställer vi att årsredovisningen kommer in till Bolagsverket i tid.

 • Fakturering

  Att hantera leverantörs- eller kundfakturering kan ta onödig tid och uppmärksamhet från ditt företag. Du kan tryggt överlåta hela, eller delar av, faktureringen till oss. Vi använder oss av ett digitalt system där vi tar hand om hela kedjan från det att leverantören skickar en faktura till det att vi levererar en bokfört och kontrollerad leverantörsreskontra.

INTRESSERAD AV ETT SKRÄDDARSYTT ERBJUDANDE?